A Maul borok igen sajátosak.
Nagyon egyedi stílus jellemzi őket.
Minden évjárat más és más, tükrözve a személyiségemet, életutamat, csatáimat, győzelmeimet, veszteségeimet.
Egészében tulajdonságaim alakulását dolgoztam fel e borokban.
A magas alkohol, a szilárd, erőteljes test, a simulékony savak és a csipetnyi maradék cukor nagyon harmonikus egésszé gyúrva. Ahogy önmagamat, úgy a boraimat is folyamatos fejlődés jellemzi. Gyermekből fiatal felnőtt majd férfi és családapa…
Itthon és külföldön, tapasztalatok, érzések sokasága. Boraimat a magam képéra formálom, így alakítva ki a saját Brand-emet. Szívesen játszok a fajtákkal, fajborokként és cuveékben egyaránt. Fantázianeveket használok, melyek az adott borok arculatát, hangulatát vannak hivatva tolmácsolni. Történeteket , érzelmeket mesélek velük, nem próbálok az emberek torkán leerőltetni ízeket, illatokat, amiket nem éreznek.
Vallom, hogy a bor ivása az Istenekhez hasonlóvá teszi a földi halandót…
Teljes borkínálatunkat a webshop menüpontban találhatja!
Egészében tulajdonságaim alakulását dolgoztam fel e borokban.
A magas alkohol, a szilárd, erőteljes test, a simulékony savak és a csipetnyi maradék cukor nagyon harmonikus egésszé gyúrva. Ahogy önmagamat, úgy a boraimat is folyamatos fejlődés jellemzi. Gyermekből fiatal felnőtt majd férfi és családapa…
Itthon és külföldön, tapasztalatok, érzések sokasága. Boraimat a magam képéra formálom, így alakítva ki a saját Brand-emet. Szívesen játszok a fajtákkal, fajborokként és cuveékben egyaránt. Fantázianeveket használok, melyek az adott borok arculatát, hangulatát vannak hivatva tolmácsolni. Történeteket , érzelmeket mesélek velük, nem próbálok az emberek torkán leerőltetni ízeket, illatokat, amiket nem éreznek.
Vallom, hogy a bor ivása az Istenekhez hasonlóvá teszi a földi halandót…
Teljes borkínálatunkat a webshop menüpontban találhatja!
“Nem tudom mit szeretek jobban, az élvezet hajszolását vagy a hajsza élvezetét…”
Borászatunk
A Maul Borászat jelenleg a családi háznál kialakított, kis feldolgozóban kapott helyet.
2008-ban elnyert Uniós pályázat tette lehetővé a felújításokat és korszerűsítést.
A négy 8000 literes és az egy 5000 literes kóracél tartályban a modern szőlő feldolgozás lehetséges míg a nyílt tartályainkban a tradicionális szőlő feldolgozást végezzük.
Összesen 500 hl bor készítésére és tárolására van itt lehetőség. A kis családi borászatban évjáratonkként 600-700 mázsa szőlőt dolgozunk fel.
2015-ös évtől évjáratonkként 30-35.000 palack bort palackozunk.
2008-ban elnyert Uniós pályázat tette lehetővé a felújításokat és korszerűsítést.
A négy 8000 literes és az egy 5000 literes kóracél tartályban a modern szőlő feldolgozás lehetséges míg a nyílt tartályainkban a tradicionális szőlő feldolgozást végezzük.
Összesen 500 hl bor készítésére és tárolására van itt lehetőség. A kis családi borászatban évjáratonkként 600-700 mázsa szőlőt dolgozunk fel.
2015-ös évtől évjáratonkként 30-35.000 palack bort palackozunk.