Lator-Bor-BisztroElérkezettnek látjuk az időt, hogy újranyissuk borozónkban a melegkonyhát és jó szokásunkhoz híven, a sokatok által annyira kedvelt RTK vagyis rántott töltött káposzta újra az étlapra kerüljön. A név választás evidens volt, a Lator szónak szerepelni kellett. Ezen kívül a bor és a gasztronómiai vonal megjelölése is nagyon fontos volt számunkra. Így a LATOR-BOR-BISZTRÓ elnevezés mellett döntöttünk.
A Lator természetesen az abszolút attitűd nálunk, a bor természetes, borászat lévén és a bisztró a konyha jellegét jelöli. Konyhafőnökünk, Költő Árpád, aki hat év külföldi munka után végleg hazatérve a Maul borok nagy kedvelőjévé válva, elvállalta a melegkonyhát vezetését. Kissé átalakítva ugyan, de a fő vonalat, ami a latoros hedonizmus nálunk, megtartva, alkotta meg az étlapot, amire a régi jól bevállt és kedvelt fogások mellé felkerültek ínycsiklandó újdonságok is. Terveink szerint negyedévente jövünk ki új étlappal, minőségi és elsősorban helyben beszerezhető alapanyagokból kívánunk főzni.
Az állandó étlap mellett készülünk extra, szezonális fogásokkal is. Látogassatok el hozzánk mihamarabb és győződjetek meg személyesen a Maulos életérzés ételekre lefordított formájáról. ❤️

Étlapunk

Éttermünk

Ételek

Terasz

A szőlőhegy és környéke