!LAST MINUTE!Gondtalan vitorlázás, kulináris élvezetek, Maul borok – nem csak vitorlázóknak

A Balatont vízről is látni kell!

A I. LATOR VITORLÁS TÚRA egy olyan társasági vitorlás esemény, ahol a legtöbb időt vízen töltjük, mégis együtt, nagy társaságban és megismerjük Balaton eddig rejtett arcát. Felhőtlen vitorlázás naponta újabb helyszínen; kulináris élvezetek és borkóstolók Maul Zsolt boraiból, egyenesen a borász tolmácsolásában; ismerkedési lehetőség vízen és szárazföldön is. A túrára nem csak bor-kedvelőket várunk szeretettel, egyedülállókat, párokat, családokat és baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk. Vitorlázó tudás nem szükséges, mert a szervezők minden hajóra helyi ismerettel rendelkező kapitányt biztosítanak.

Időpont: 2020. augusztus 10-13.
Útvonal: Balatonfüred – Tihany – Révfülöp – Balatonfüred
Főtámogató: Maul Pincészet

RÉSZLETES PROGRAM

1. nap (hétfő): Balatonfüred – Tihany – Sajkodi-öböl
09:00 érkezés a kikötőbe
10:00 beköltözés a hajókba

11:00 welcome party
12:00 kihajózás, majd egy gyors csobbanás a hajókról és vitorlázás Tihanyba
14:00 szabadtéri ebéd és Maul borkóstoló a Tihanyi Hajós Egyletben
16:00 vitorlázás majd összekötés a Sajkodi-öbölben, ahol egy vad-romantikus éjszakát töltünk a vízen és a vacsorát is itt készítjük el a hajókra bekészített alapanyagokból, közben Maul borokat fogyasztunk. Közös naplemente nézés együtt lounge zenével a háttérben, majd felpörgetjük a bulit és egy óriásit táncolunk este az összekötött hajókon.

2. nap (kedd): Sajkodi-öböl – Révfülöp
10:00 reggeli készítés a hajókra bekészített alapanyagokból
11:00 kihajózás, vitorlázás, Örvényes magasságában összekötés, fürdőzés és buli, ebéd készítés a
hajókra bekészített alapanyagokból
20:00 Czigléczky Tibor tengeri és édesvízi hal-vacsorája a révfülöpi kikötőben, közben több
tételből álló Maul borkóstoló

3. nap (szerda): Révfülöp – Balatonfüred
10:00 reggeli készítés a hajókra bekészített alapanyagokból
11:00 kihajózás, vitorlázás, összekötés Balatonfüred felé félúton, fürdőzés és buli, ebéd készítés a hajókra bekészített alapanyagokból
20:00 a záró estére Maul Zsolt egy kézműves burger vacsorára invitál bennünket, amit Czigléczky Tibor séf készít egy balatonfüredi lakás étteremben, fent a hegyen, ahol a vacsora közben szintén Maul borokat kóstolunk. Ide, természetesen transzferrel megyünk…  Vacsi után, akinek még van ereje, belevetheti magát a füredi éjszakába!

4. nap: (csütörtök)
09:00 kiköltözés a hajókból
SZÁLLÁS

A Hanse, Jeanneau, Bavaria típusú 3 kabinos vitorlás jachtokon 6 fő (+ kapitány) kényelmesen elfér 2 személyes, francia-ágyas kabinokban. A konyhák jól felszereltek, főzésre tökéletesen alkalmasak. Minden vitorláson 1 fürdőszoba/WC található, valamint az összes marina higiénikus vizes blokkal rendelkezik.

ELLÁTÁS: All inclusive
A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz, akár költőpénz nélkül is lehet érkezni! A túra ára magában foglal minden hajózással kapcsolatban felmerülő költséget (hajóbérlés, kapitány, hajóbiztosítás, kaució, kikötő díjak, hajótakarítás, ágynemű, üzemanyag, idegenforgalmi adó). Naponta egy meleg étel (ebéd vagy vacsora), valamint a többi étkezéshez minden igényt kielégítő alapanyag bekészítés; ezen felül ásványvíz, üdítő, sör és több karton Maul bor kerül minden vitorlásra.

HAJÓBEOSZTÁS: Minden hajón 6 utas + kapitány utazik
UTAZÁS: Egyénileg
PARKOLÁS: A kikötőhöz közeli parkolóházban
RÉSZVÉTELI DÍJ: 155.000 HUF / fő
JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A SZERVEZŐKTŐL:
SAILING EVENTS: www.sailingevents.hu 

Balogh Anikó:
+36 30 619 6649
aniko@sailingevents.hu
Utazási Partner: Tensi Kft.