Kenesei Zsuzsanna hűséges vásárlónk, aki habitusában hasonlóan szenvedélyes, és lendületes, mint Maul Zsolt. A hangja vidám és élettel teli, mikor borainkról, éttermünkről és pincészetünkről mesél, egyik szebb jelzőt használva a másik után.

Mikor találkoztál először a Maul borokkal, illetve pincészetünkkel?

Úgy történt, hogy nagyon megszerettem a villányi vörösborokat, így a szomszédunkkal elkezdtünk járni Borjour rendezvényekre. Zsolt is részt vett rajtuk, ott találkoztam először a boraival, a Hedonistával és Latorral volt kint. Isteni finomak voltak és elkezdtünk rendszeresem Villányba járni.

Mi az, ami megfogott a Maul borok ízvilágával kapcsolatban?

Nem csak a bor fogott meg, hanem Zsolt személyisége is, amilyen könnyedséggel és nagyvonalúan bánt velük, illetve rendkívül kedves volt. Az egyik ismerősöm a barátnőivel bulizott az étteremben és ő mondta, hogy mindenképpen menjünk le ketten Villányba, de a járvány közbeszólt. Zsolt egy online borkóstolót szervezett, ami szerintem zseniális ötlet volt. A szomszédaimmal közösen hatan kapcsolódtunk be ebbe. Ott kedveltem meg igazán Zsoltot, mert fesztelen és őszinte volt, a szervezés pedig nagyon professzionális. Egyszer lent voltunk Villányban és hazafelé jövet arra gondoltunk a barátnőmmel, hogy elvitelre kértünk rántott töltött káposztát, ő pedig kedvesen beinvitált minket az étterembe.

Úgy tűnik, csak jó dolgokat tudsz mondani rólunk!

Igen! Rendszeresen rendelek Zsolttól borokat, szilveszterezni is voltunk az étteremben. Nagyon jó volt! Azok a borok is fantasztikusak, melyek nem csúcskategóriás, magas árú borok. Ízélményben szuperek, ahogyan árfekvésben is. A nagy akciókkal pedig olyan minőségi borokhoz juthat az ember, amilyenhez máshol nem nagyon. Ehhez párosul a szenvedélyes személyisége és az alázatossága. Rendkívül szimpatikus, ahogyan a párjával mindent együtt csinálnak. Folyamatosan követem az oldalt és azt látom, hogy állandóan fejleszt, az étlap is mindig megújul. Rendszeres kapcsolatban van a vásárlóival. Figyel arra, amit mondanak neki.