Nyári Latorgia Party Maraton

A Maul Pincészet szeretettel várja kedves vendégeit a

Nyári Latorgia Party Maratonra (Módosítva – az oldal alján olvasható!)

Gyertek velünk nyaralni Horvátországba, egy csodás helyre! Élvezzük együtt a tengert és a napsütést, a helyi gasztronómiát és a felülmúlhatatlan Maul borokat!

Egy tündéri házaspár tulajdonában lévő apartmanházban rendezzük meg a nyári Latorgia Partyt, a Trogír közelében fekvő, mesés faluban, Marinában. A hat hétig tartó rendezvénysorozat alatt Lilla vár benneteket Marinában, Jani Papával, Danival, Szabival, Rékával és Bazsival szintén találkozhattok. Reméljük Zsolt is elszabadul pár napra bokros teendői mellől és meglátogat bennünket.

 

Szállás: Suki apartmanház, Marina faluban.

Foglalható időpontok:

 • Júni. 07 – júni 13-ig
 • Júni 14 – júni 20 – ig
 • Júni 21 – jún 27 – ig
 • Júni 28 – júli 04 – ig
 • Júl 05 – júl 11-ig
 • Júli 12 – júl 18 – ig

Az apartmanok, ágyneművel, Tv – vel, wifi szolgáltatással, légkondicionálóval és konyharésszel felszereltek. Minden apartman terasza a tengerre néz. Az apartmanokhoz egy db. gépjármű beálló tartozik.

Egy teljesen felszerelt, hatalmas közös, minden igényt kielégítő konyha és tengerre néző óriási terasz áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanház teraszán medence és napozóágyak szolgálják a kényelmünket. Fatüzelésű kemence, gáz, illetve faszenes grill is a rendelkezésünkre áll. A legközelebbi strand 500 méterre, a legtávolabbi 2 km-re található. A pezsgő nyári életéről híres Trogír, 8 kmre fekszik a szállástól. A közelben éttermek, boltok, ajándék üzletek találhatóak.

Fakultatív programok, egyénileg fizetős és igény szerint:

 • vitorlázás
 • motorcsónakos kirándulás
 • jet-ski

Az apartmanok:

 • 2 db 6 fős
 • 2 db 4 fős
 • 4 db 2 fős

Érkezés: minden hétfőn 14:00-tól

Távozás: minden hétfő 10:00- ig

Utazás: egyénileg

Az árban benne foglaltatik a szállás díja, bőséges büfé reggelivel, All Inclusive Maul Servus Rosé fogyasztása, minden kedd este megrendezésre kerülő hal vacsora, Maul Classic borkóstolóval, minden péntek este horvát tradicionális vacsora, Maul Prémium borkóstolóval (opciónális).

Részvételi díj: 110 € / fő /nap
Részvételi díj: 80 € / fő /nap

Előfoglalási kedvezmény: Ha május 25 – ig lefoglaljátok apartmanjaitokat és minimum 3 éjszakát maradtok, akkor az árból, mínusz 10 € / fő /nap kedvezményt kaptok! ❤️

Foglalási díj: a részvételi díj 30%

Az apartmanokban egy kis meglepetés várja kedves vendégeinket. ❤️

Felejthetetlen élmények, felejthetetlen borok, felejthetetlen barátságok! Ennyit biztosan megígérhetünk Nektek!

Módosítás

Kedves Vendégek, kedves Érdeklődők!

A horvátországi Latorgiával kapcsolatban pár változtatást eszközöltünk.

A járványügyi korlátozások tükrében illetve, hogy eloszlassuk a külföldi utazások iránti aggodalmakat azt a döntést hoztuk, hogy óriási kedvezménnyel ajánljuk ki a nyaralást.

Egy főre, egy éjszakára 80 € -ért tudtok ezen a csodás helyen pihenni.

A borvacsorákon való részvétel opcionális, 45 €/fő/alkalomért.  Az All Inclusive pedig elhagyjuk, viszont így bármennyi Maul bor vásárlásra lesz lehetőség.