Látványkonyhánk 2023-as szezonja.
A természet újjáéledésével, a szőlőtőkék rügyezésével egy időben, márciusban indult el a Lator Bor Bisztró 2023-as gasztronómiai szezonja, ami sok-sok meglepetést tartogat a vörösbor fővárosának tartott Villányba látogató vendégeink számára.
Ami marad: a gyönyörű és vendégszerető környezet, illetve Maul Zsolt Pincészetének prémium borai. Új séffel, új ízekkel, és új programokkal készülünk, persze megtartva hagyományainkat.
Kérem kövessék a web- és közösségi oldalainkat!
Várjuk kedves vendégeinket Kopis Egon konyhafőnök remekműveivel, vagy éppen csak borkorcsolyákkal (hidegtál, sajtok, kenegetősök) a prémium borok mellé. Szeretettel látunk mindenkit, aki részt venne egy igazi Latoros ízorgián, illetve megvásárolná a pincészet prémium borait.
Nyitva tartás:
Szerda és csütörtök 14:00-21:00, péntek 12:00-22:00, illetve szombat 10:00-22:00 óra között.
Hétfő, kedd, vasárnap ZÁRVA!
Információ és foglalás: +36 20 284 0206 telefonszámon.