Lator-Bor-Bisztró

Szeptemberben elérkezettnek láttuk az időt, hogy a Prémium boraink mellé prémium alapanyagokból készült ételekkel várjuk a vendégeinket a Lator Bor Bisztróban! Természetesen a rántott töltött káposzta megújult köntösben újra az étlapra került.

Konyhafőnökünk, Szemes Tamás, aki több évi munka tapasztalat után a Maul borok nagy kedvelőjévé válva, elvállalta a meleg konyha vezetését. Kissé átalakítva ugyan, de a fő vonalat, ami a latoros hedonizmus nálunk, megtartva, alkotta meg az étlapot, amire a régi jól bevállt és kedvelt fogások mellé felkerültek ínycsiklandó újdonságok is. Terveink szerint negyedévente jövünk ki új étlappal, minőségi és elsősorban helyben beszerezhető alapanyagokból kívánunk főzni.

Az állandó étlap mellett készülünk extra, szezonális fogásokkal is. Látogassatok el hozzánk mihamarabb és győződjetek meg személyesen a Maulos életérzés ételekre lefordított formájáról. ❤️