„Zseniális ötletei vannak!”

Kenesei Zsuzsanna hűséges vásárlónk, aki habitusában hasonlóan szenvedélyes, és lendületes, mint Maul Zsolt. A hangja vidám és élettel teli, mikor borainkról, éttermünkről és pincészetünkről mesél, egyik szebb jelzőt használva a másik után.

Mikor találkoztál először a Maul borokkal, illetve pincészetünkkel?

Úgy történt, hogy nagyon megszerettem a villányi vörösborokat, így a szomszédunkkal elkezdtünk járni Borjour rendezvényekre. Zsolt is részt vett rajtuk, ott találkoztam először a boraival, a Hedonistával és Latorral volt kint. Isteni finomak voltak és elkezdtünk rendszeresem Villányba járni.

Maul Zsolt Pincészete Villány különleges színfoltja

Martinné Juhász Judit számára rendkívül fontos a minőség, és az, hogy a csodás borok mellé ugyanolyan színvonalas ételeket is fogyaszthasson. Így nagy örömmel jár párjával a Lator Bor Bisztróba, hiszen ott mindkettőt megkapja. Véleménye szerint a Maul borok méltán viselik a prémium megnevezést, hiszen különlegesek, egyediek nem csak Villányban, hanem országos viszonylatban is!

Mikor találkozott először a Maul borokkal?
A pandémia alatt tartott online borkóstoló egy nagyon jó kezdeményezés volt. Zsolt kiküldött
egy borcsomagot szép kiszerelésben, poharakkal és egy jó hangulatú bemutatót tartott.
Akkor találkoztam a boraival először és nagyon tetszett, amit kóstoltam. A nevét már
korábban is ismertük, hiszen húsz éve járunk Villányba. Rendszeresen elmentünk a pincészet
mellett, időnként találkoztunk kedves ismerősünkkel, Farkas Balázzsal, aki az éttermet vezeti.
érlelés, különleges hordóhasználat. Így áll elő az egyedi Maul íz, amit nem csak hazai, de
nemzetközi versenyeken is elismernek.

„Zsolt ritka figyelmes ember!”

Czinkóczi Roland leghűségesebb rajongója a Maul boroknak. Minden újdonságot kipróbál, a Lator Bor Bisztró étlapján szereplő összes ételt megkóstolta már, trezortulajdonos és a Maul pincészet rendezvényeinek elengedhetetlen résztvevője. És lelkes kedvelője posztjainknak.

Zsolttal találkozott először vagy a borokkal?

Korábban már hallottam Zsolt magas alkoholfokú, finom borairól, így két évvel ezelőtt bementünk az éttermébe, és elkezdtük kóstolgatni a borokat. Annyira megtetszettek, hogy vásároltunk egy hordóval a 2020-as merlotból. Pár hónappal később pedig a Syrahból is. Az étteremben ismerkedtem meg Zsolttal és barátok lettünk. Azóta pedig az összes rendezvényére, amit szervez, elmegyünk. Egy-két havonta, mikor Villányban járunk, mindig ellátogatunk hozzá.