„Zseniális ötletei vannak!”

Kenesei Zsuzsanna hűséges vásárlónk, aki habitusában hasonlóan szenvedélyes, és lendületes, mint Maul Zsolt. A hangja vidám és élettel teli, mikor borainkról, éttermünkről és pincészetünkről mesél, egyik szebb jelzőt használva a másik után.

Mikor találkoztál először a Maul borokkal, illetve pincészetünkkel?

Úgy történt, hogy nagyon megszerettem a villányi vörösborokat, így a szomszédunkkal elkezdtünk járni Borjour rendezvényekre. Zsolt is részt vett rajtuk, ott találkoztam először a boraival, a Hedonistával és Latorral volt kint. Isteni finomak voltak és elkezdtünk rendszeresem Villányba járni.

Maul Zsolt Pincészete Villány különleges színfoltja

Martinné Juhász Judit számára rendkívül fontos a minőség, és az, hogy a csodás borok mellé ugyanolyan színvonalas ételeket is fogyaszthasson. Így nagy örömmel jár párjával a Lator Bor Bisztróba, hiszen ott mindkettőt megkapja. Véleménye szerint a Maul borok méltán viselik a prémium megnevezést, hiszen különlegesek, egyediek nem csak Villányban, hanem országos viszonylatban is!

Mikor találkozott először a Maul borokkal?
A pandémia alatt tartott online borkóstoló egy nagyon jó kezdeményezés volt. Zsolt kiküldött
egy borcsomagot szép kiszerelésben, poharakkal és egy jó hangulatú bemutatót tartott.
Akkor találkoztam a boraival először és nagyon tetszett, amit kóstoltam. A nevét már
korábban is ismertük, hiszen húsz éve járunk Villányba. Rendszeresen elmentünk a pincészet
mellett, időnként találkoztunk kedves ismerősünkkel, Farkas Balázzsal, aki az éttermet vezeti.
érlelés, különleges hordóhasználat. Így áll elő az egyedi Maul íz, amit nem csak hazai, de
nemzetközi versenyeken is elismernek.